A Kőszeg KRAFT eredményeit bemutató Képes Könyv

A Kreatív Város, Fenntartható Vidék program elmúlt éves 5 év eredményeit mutatja be magyar és angol nyelven, rengeteg fotóval,gazdagon illusztrálva, majdnem 200 oldalon.

A Kreatív Város, Fenntartható Vidék program elmúlt éves 5 év eredményeit mutatja be magyar és angol nyelven, rengeteg fotóval,gazdagon illusztrálva, majdnem 200 oldalon.

Részletek a könyv fülszövegéből

A Festetics-palota műemléki helyreállítása a méltatlan állapotából egy fejlődő oktatási és kulturális életbe repíti azt, aki falai közé belép. A Szemző-ház a maga helyreállított polgári eleganciájával minőségi és tiszta szellemi műhelynek teremtett helyet. Az épületek közül is kiemelkedő az ódon Öreg Zwinger középkori bástyája belső tereinek innovatív, modernista átalakulása. Ugyanakkor a Sgraffitós-ház – mint a város ékszerdoboza – restaurált homlokzatával és tetőterének új hasznosításával teljességgel megújult. De itt említendő a Bencés Rendház impozáns épülete, amely a felújításnak köszönhetően újra a belváros emblematikus épületévé vált. A történelmi örökség romos építészeti maradványai fokozatosan újjáépülnek, tudományos, kulturális emlékei újjászületnek. A folyamat elkezdődött, a fejlesztések újabb és újabb terek, épületek újjászületését hozzák magukkal és ezzel együtt magát az embert, az újraéledő közösségeket. Kőszeg a Beszélő Házak városa lesz.” 

A Képes könyv – Kőszeg KRAFT online bemutató

Bővebb információ?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEK EGYIKÉN

Árajánlatot szeretne vagy kérdése van?
Töltse ki az űrlapot és 48 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot. Vagy hívjon az alábbi telefonszámon.

ohrtibor.hu fotózás                      

E-mail: info@ohrtibor.hu

© Copyright Ohr Tibor - A képek szerzői jogvédelem alatt állnak, újrafelhasználásuk tilos.